Reparații și service iPhone București: repară-ți telefonul acum

Ai ales calitate și primești calitate. Ai unul din cele mai performante dispozitive mobile din lume. Meriți să te bucuri de el pe termen lung. Bine ai venit la iDoctor Service.

Lasă-ți telefonul pe mâna profesioniștilor

Accidente nefericite se pot întâmpla oricui. Erori de iOS, șocuri mecanice, display defect, touchscreen nefuncțional, contact cu lichide sau baterie uzată. Sunt doar o parte din experiențele neplăcute pe care le au clienții care ne vizitează service-ul. Tehnicienii noștri sunt pregătiți să facă față oricărei provocări. Chiar dacă a expirat garanția oficială Apple a dispozitivului tău, asigurăm reparații iPhone și remedierea erorilor de orice natură ar fi ele.

Cele mai populare reparații iPhone oferite

Schimbare carcasă iPhone

S-a spart? S-a fisurat sau zgâriat? Sau vrei să faci un upgrade? Sunt multe situații când se recomandă schimbarea carcasei de iPhone. Mai ales după o vreme când urmele de uzură încep să apară. Chiar dacă folosești deja o husă de protecție, nici aceasta nu este 100% sigură. Așa că vino la noi. Folosim ustensile specifice pentru schimbarea carcasei de iPhone cu una originală, perfect compatibilă cu modelul tău. Suntem atenți la circuitele electrice, la sistemul de prindere și funcționalitatea camerelor și butoanelor fizice.

Schimbare display iPhone

Fie că folosești un iPhone 5 sau ultimul model din gama iPhone 11, oferim servicii profesionale de înlocuire display. Că a fost afectat doar display sau touchscreen-ul, lasă-ne pe noi să te scăpăm de griji în această privință. Recomandăm schimbarea display-ului și/sau a ecranului atunci când iPhone-ul nu mai poate fi folosit. Folosim componente originale Apple și compatibile de cea mai buna calitate. De asemenea executăm toate reparațiile cu unelte speciale pentru a asigura un proces de schimbare în cele mai bune condiții.

Înlocuire cască iPhone

Casca este componenta responsabilă de redarea sunetului atunci când vorbești la telefon. Așa că, dacă te confrunți cu sunete distorsionate sau bruiate sau un volum prea mic, trebuie să iei măsuri. Din fericire, există soluții. La service-ul nostru autorizat pentru reparații iPhone, asigurăm fie schimbarea sau repararea căștii telefonului tău. De la iPhone 5 la iPhone 11 sau iPhone X, înlocuim căști defecte cu componente noi, piese originale Apple sau compatibile de cea mai bună calitate. Nu recomandăm să faci această operațiune acasă.

Schimbare baterie iPhone

Te-ai săturat să-ți lași telefonul la încărcat când ți-e lumea mai dragă? Să se întrerupă în timpul conversației importante sau filmului preferat? Atunci hai la noi. După un timp, orice acumulator de smartphone va avea o durată de viață mai mică, iar uzura își face simțită prezența. Prelungește vârsta chimică a bateriei telefonului tău prin schimbarea acesteia. Alege schimbarea autorizată a bateriei dispozitivului tău Apple. Fără risc. Fără bătăi de cap.

Service iPhone în București. Mai aproape de tine

Rapid. Sigur. Pe termen lung. Suntem tot ceea ce ai nevoie pentru sănătatea dispozitivelor tale Apple. Alege reparații iPhone de calitate și folosește-ți telefonul ca și cum ar fi proaspăt scos din fabrică. Dacă nu ai timp să vii tu cu dispozitivul Apple la noi, trimite-l prin Fan Courier și noi suportăm costurile de transport, dus-întors. Contactează-ne
Intrebari Frecvente
Copyright © 2024 IDoctor Service

iDoctorService.ro

Reparații Apple în București

Adresa: Str Știrului nr 8A,
Sector 3, Bucureşti

Telefon: 0724 970 970

Whatsap: : 0724 970 970

E-Mail: contact@idoctorservice.ro

Program:

Luni - Joi 12:00 - 21:00
Vineri: 12:00-17:00
Sambata: INCHIS
Duminica: 12:00 - 17:00