Reparații și service MacBook în București

Să mergi cu MacBook-ul tău la service este ca atunci când mergi la doctor. Îți punem câteva întrebări și apoi efectuăm o diagnosticare completă. Apoi, îți spunem ce defecte are și ce reparații MacBook sunt necesare. Tu trebuie doar să aprobi, noi executăm.

Service laptop Apple aproape de tine

Iubim dispozitivele Apple la fel de mult ca tine. Credem în calitatea și durabilitatea acestora, pe termen lung. De la iMac, Mac Mini sau MacBook portabil, iDoctor Service te ajută cu soluții profesionale de reparații și întreținere. Suntem cei mai buni prieteni ai computerului tău. Știm că ești în căutare de calitate, de aceea calitate este ceea ce îți oferim. Reparații la standarde înalte, așa cum numai Apple poate să îți ofere. Oferim servicii software și hardware pentru MacBook, ceea ce înseamnă pentru tine mai multă putere și durată de viață în folosirea dispozitivelor tale.

Cele mai populare reparații MacBook oferite

Remediere defecțiuni software

Ai probleme cu sistemul de operare macOS? Ai nevoie de backup de date sau recuperare date MacBook? Aplicațiile tale rămân intacte, sistemul îl putem reconfigura, iar datele importante nu le vei pierde. Te asigurăm că vei avea parte de reparații MacBook de calitate, la service-ul nostru din București. Tehnicienii noștri sunt profesioniști și experimentați exclusiv în reparații de acest gen. Folosim doar echipamente de înaltă calitate pentru efectuarea tuturor operațiunilor.

Înlocuire componente sau reparații hardware MacBook

Uneori, ți se poate întâmpla... să verși lichide pe tastatură sau să ai un display spart ce trebuie înlocuit. Alteori vrei să faci o schimbare, fie cu un nou HDD sau chiar o baterie mai bună. În cazul în care nu ai auzit deja, la iDoctor Service, service MacBook, folosim doar componente atent verificate și furnizori ce oferă cel mai ridicat standard calitativ. Iar tehnicienii noștri sunt bine instruiți, pasionați la rândul lor de tot ce înseamnă Apple și specializați exclusiv în astfel de reparații. Așa că te așteptăm la iDoctor Service pentru a remedia orice defecțiune hardware pentru MacBook-ul tău. Sau doar să înlocuim componentele defecte sau pe cele care vrei să le schimbi.

Alte operațiuni punctuale pentru MacBook

La un laptop Apple pot apărea o serie de defecțiuni care își găsesc sfârșitul în service-ul nostru. Orice provocare o acceptăm cu drag. Iată câteva operațiuni de reparații MacBook de care poți beneficia la service-ul nostru:

 • Schimbare tastatură MacBook / MacBook Pro / MacBook Air,
 • Înlocuire display MacBook / MacBook Pro / MacBook Air,
 • Înlocuire HDD iMac / Mac Mini / MacBook,
 • Schimbare baterie MacBook / MacBook Air/ MacBook Pro,
 • Remediere defecțiuni de contact la alimentare.
 • Suntem service-ul MacBook de care ai nevoie

  Reparăm MacBook-uri de peste 10 ani și știm foarte bine ceea ce facem. Așa putem garanta că laptopul tău va fi pe mâini bune. Lucrăm cu drag și suntem pasionați să facem treabă bună. Intră în legătură cu noi și hai să stabilim o întâlnire pentru a discuta despre costurile și procedurile operațiunii de reparații MacBook de care ai nevoie. Dacă nu ai timp să vii tu cu dispozitivul Apple la noi, trimite-l prin Fan Courier și noi suportăm costurile de transport dus-întors. Contactează-ne
  Intrebari Frecvente
  Copyright © 2024 IDoctor Service

  iDoctorService.ro

  Reparații Apple în București

  Adresa: Str Știrului nr 8A,
  Sector 3, Bucureşti

  Telefon: 0724 970 970

  Whatsap: : 0724 970 970

  E-Mail: contact@idoctorservice.ro

  Program:

  Luni - Joi 12:00 - 21:00
  Vineri: 12:00-17:00
  Sambata: INCHIS
  Duminica: 12:00 - 17:00