Reparații și service pentru iPad în București

Pentru cât mai multe momente frumoase alături de iPad-ul tău, noi suntem aici. Meriți ce e mai bun, de aceea asigurăm reparații complete iPad într-o zonă accesibilă pentru tine.

Noi punem „i” în „impecabil”

E normal să vrei mai mult de la iPad-ul tău. Ai ales Apple, ceea ce înseamnă că iubești calitatea în tehnologie. Cauți totul într-un singur loc: să achiziționezi componente noi, să remediezi orice probleme de software de la erori iOS la touchscreen defect. Vrei putere accesibilă, fie că ai iPad Pro, iPad Air, iPad mini sau pur și simplu iPad. Tehnicienii noștri execută majoritatea operațiunilor de reparații iPad în cel mai scurt timp. Chiar dacă a expirat garanția oficială Apple a dispozitivului tău, ai la îndemână cel mai bun service iPad pe care îl puteai alege.

Cele mai populare reparații iPad oferite

Touchscreen-ul nu răspunde

Poate e fisurat ecranul sau pur și simplu nu mai face contact la atingere. Sunt multe cauze posibile care au dus la defectarea touchscreen-ului pentru un iPad. Ce-o să faci? La iDoctor Service folosim ustensile profesionale pentru schimbare touchscreen iPad. Tehnicienii noștri lucrează cu mare atenție fără a deteriora sau atinge alte componente funcționale ale dispozitivului tău. La finalul reparației, iPad-ul tău va fi din nou utilizabil. Ca în prima zi.

Schimbare display iPad

De la iPad 2 la iPad mini 3 sau iPad 12,9, reparăm toate modelele de iPad. Poate e spart sau fisurat display-ul, sau au pătruns lichide. Poate e defect și nu mai face contact sau se afișează imagini distorsionate sau doar ecran negru. Nu fii îngrijorat. Este posibil ca celelalte componente să fie încă funcționale. Lasă-ți iPad-ul pe mâna profesioniștilor. Recomandăm schimbare display iPad atunci când ecranul nu mai poate fi folosit. Schimbarea are loc în cele mai bune condiții și folosim doar componente de cea mai bună calitate.

Reparații software iPad

Erori de iOS. Butonul HOME nu mai funcționează sau poate sunt probleme cu senzorul de proximitate. Sau este posibil să nu ai deloc sau să fie prea slab semnalul GSM. Cartela SIM nu mai e recunoscută? Sunt multe defecte de sistem care pot afecta buna funcționare a iPad-ului tău. Orice model ai avea, lasă-l în grija noastră. Vino cu dispozitivul tău la iDoctor Service iPad. Clienții ne recomandă ca fiind unul din cele mai bune service-uri la care au fost. Iar nouă ne place să ne fidelizăm clienții altfel: odată ce au venit la noi, toate problemele să le fie rezolvate.

Schimbare baterie iPad

Ai lăsat iPad-ul la încărcat toată noaptea și tot degeaba? Bateria se descarcă prea repede? Sau arată că e încărcată și se închide tableta fix când aveai nevoie de ea? Știm că poate fi enervant, dar lasă-ne pe noi să te eliberăm de stres. Suntem aici pentru tine, în București, sectorul 3, și te ajutăm cu schimbarea bateriei pentru iPad. Folosim componente de cea mai bună calitate și stabilim din timp care este costul operațiunii.

Din dragoste pentru dispozitivul tău

Suntem service-ul iPad din București cu unele din cele mai bune recenzii. Clienții ne scriu constant să ne mulțumească pentru că am dat din nou viață dispozitivelor Apple pe care le dețin. Suntem echipa autorizată GSM pe care te poți baza. Intră în legătură cu noi și hai să stabilim o întâlnire pentru a discuta despre costurile și procedurile operațiunii de reparații iPad de care ai nevoie. Dacă nu ai timp să vii tu cu dispozitivul Apple la noi, trimite către noi produsul prin Fan Courier și noi suportăm costurile de transport, dus-întors. Contactează-ne
Intrebari Frecvente
Copyright © 2024 IDoctor Service

iDoctorService.ro

Reparații Apple în București

Adresa: Str Știrului nr 8A,
Sector 3, Bucureşti

Telefon: 0724 970 970

Whatsap: : 0724 970 970

E-Mail: contact@idoctorservice.ro

Program:

Luni - Joi 12:00 - 21:00
Vineri: 12:00-17:00
Sambata: INCHIS
Duminica: 12:00 - 17:00