Service, asistență si reparații iMac în București

Se poate întâmpla oricui. Când ți-e lumea mai dragă, nu mai funcționează tastatura. Se aude că pornește dar nu se afișează nimic pe ecran. Sistemul de operare prezintă erori. Sau pur și simplu nu mai funcționează. Toate acestea, până ajungi la noi. După, totul se rezolvă.

Reparăm orice iMac pentru tine

Suntem fani Apple încă dinainte să deschidem iDoctor Service. Așa că, prin service-ul nostru, facem ceea ce ne place: redăm viață dispozitivelor brandului nostru preferat. De la iMac, Mac Mini, Mac Pro, toate au trecut prin mâna noastră și majoritatea au plecat complet funcționale. Oferim reparații iMac de înaltă calitate pentru toate modelele. Și nu numai. Te ajutăm cu un upgrade pentru mai multă putere de la dispozitivul tău. Îți oferim o gamă completă de servicii software și hardware, la prețuri competitive.

Cele mai populare reparații iMac oferite

Remediere defecțiuni software

Ai probleme cu sistemul de operare macOS? Ai nevoie de backup de date sau recuperare date MacBook? Aplicațiile tale rămân intacte, sistemul îl putem reconfigura, iar datele importante nu le vei pierde. Te asigurăm că vei avea parte de reparații MacBook de calitate, la service-ul nostru din București. Tehnicienii noștri sunt profesioniști și experimentați exclusiv în reparații de acest gen. Folosim doar echipamente de înaltă calitate pentru efectuarea tuturor operațiunilor.

Upgrade memorie

Sistemul MacOS rulează prea greu? Ai cumpărat iMac-ul în urmă cu mai mulți ani și vrei să-l aduci la standardul zilelor noastre? Acum e momentul ideal. Vino cu iMac-ul tău la iDoctor Service și îți oferim servicii de upgrade SSD, HDD și memorie RAM. Schimbăm orice alte componente ai nevoie, fie că sunt defecte sau vrei putere maximă de la acestea.

Reparații hardware iMac

Oferim reparații iMac în service-ul nostru autorizat din București. Folosim doar piese atent selectionate și ne asigurăm că tot ceea ce nu funcționa când ți-ai adus desktop-ul la noi... la predarea produsului va funcționa ireproșabil. Chiar dacă ai vărsat lichide pe tastatură sau ți s-a crăpat display-ul, ai probleme cu sistemul de răcire sau diversele porturi, noi avem soluțiile potrivite. Tehnicienii noștri de service te așteaptă pentru a efectua o diagnoză gratuita a computerului tău. Identificăm defecțiunea și-ți transmitem soluțiile și costurile. Apoi, tu decizi ce să facem mai departe.

Dăm viață iMac-urilor de peste 10 ani

Suntem familiarizați cu toate modelele de iMac încă de acum 10 ani. Le cunoaștem toate componentele în detaliu și pasiunea noastră este să asigurăm buna funcționare a lor. Suntem service iMac Apple cu experienta, care lucrează doar cu prețuri corecte și reparații însoțite de garanție. Dacă nu ai timp să vii tu cu dispozitivul Apple la noi, expediază produsul către noi prin Fan Courier și suportăm costurile de transport dus-întors. Contactează-ne
Intrebari Frecvente
Copyright © 2024 IDoctor Service

iDoctorService.ro

Reparații Apple în București

Adresa: Str Știrului nr 8A,
Sector 3, Bucureşti

Telefon: 0724 970 970

Whatsap: : 0724 970 970

E-Mail: contact@idoctorservice.ro

Program:

Luni - Joi 12:00 - 21:00
Vineri: 12:00-17:00
Sambata: INCHIS
Duminica: 12:00 - 17:00